Yaz Okulu Sizlere Neler Katar?

Birçok aile gerek ağır iş temposu gerekse çocuklarının eğitim ve öğretim hayatına sağlam bir giriş yapması açısından çocuklarını okul öncesi eğitime yolluyorlar. Çocuklarınızı eğitim ve öğretim hayatına alıştırmanın belki de en temel ve en eğlenceli yolu yaz okullarıdır. Zira çocuğunuzun yaklaşık yedi yaşında başlayacağı ve belki de yirmi yıla kadar sürecek olan eğitim hayatına alışması için onların doğru ve güzel bir şekilde yönlendirilmesi gerekiyor. Sizler de çocuğunuzun hem eğlenerek hem de öğrenerek bu bilgi dolu dünyaya adım atmasını istiyorsanız sizlerin hizmetine sunmuş olduğumuz yaz okulu en mantıklı ve iyi fikir. Gelin sizlere yaz okulu sizlere neler katar bunlardan bahsedelim..

Yaz Okulu Nedir?

Yaz okulu yaklaşık üç ay süren yaz tatili boyunca deneyimli öğretmenlerimiz tarafından çocuklarınıza verilen eğitimdir. Özellikle okul öncesi eğitim döneminde ki çocukların tam anlamıyla öğrenme ve eğlenme çağında oldukları bu dönem onların kişisel becerilerini geliştirmek açısından mükemmel bir zaman dilimi olma konumundadır. İşte biz de Nazlı Akbalık Ana Okulu olarak çocuklarınız için açtığımız yaz okulu uygulaması ile birlikte onlara hem eğlenceli hem de verimli geçirebilecekleri bir zaman dilimi sunuyoruz.

Yaz Okulu Programımız Nasıl ve Ne Şekilde İşliyor?

Saat sabah yedide başlayan yaz okulu programımız akşam saat beşte son buluyor. Bu süre zarfında program açılışımızı kahvaltıyla yapıyoruz. Saat yedi ve dokuz arası süren kahvaltı ve düzenlenme etkinliğinden sonra programımıza serbest zaman etkinlikleriyle devam ediyoruz. Serbest zaman etkinliği dediğimiz bu etkinlikler içerisinde zeka geliştirici oyunlar, boyama çalışmaları, hamur oyunları ve ilgi köşelerinde oynanan oyunlar bulunuyor. Daha sonra ise dil çalışmaları dediğimiz çocuğunuz konuşma ve okuma yetisini geliştiren etkinlik saatimiz bulunuyor. Devamında ise müzik, ritm gibi çalışmalarımız bulunuyor. Gün içinde ki etkinliklerimiz arasında fen ve doğa bilimleri etkinlikleri de bulunuyor. Daha detaylı bilgi için www.nazliakbalik.k12.tr internet sitemize bakabilirsiniz.

Amacımız

En temel amacımız çocuklarınızın yeteneklerini ve becerilerini kavramış, sorumluluk sahibi bireyler olmasına sizlerle beraber öncülük etmek. Bunun için gün içinde düzenlediğimiz etkinlikler sonrası çocuklarınıza düzen alışkanlığını aşılamak için toplama ve düzen etkinliği düzenliyoruz. Okulumuz sadece etkinlik temelli değil bilim temelli faaliyetleri de içinde barındırıyor ve çıkacakları eğitim yolculuğuna yaz okulu sayesinde başarılı bir başlangıç yapmalarını sağlıyor.