Kreşe Kayıt Olmak İçin Şartlar Nelerdir?

Okul öncesi eğitim bireyin ilerleyen dönemlerde eğitimine olumlu yönde etki etmektedir. Öğrenmeyi isteyen, araştırmacı ve meraklı çocuklar yetiştirmek amacı ile hizmet veren Çiğli Kreş çocuklarınıza en iyi eğitim ve öğretim hizmetini sağlamaktadır. Kreşe kayır olmak için şarlar nelerdir? Kreşe başvuru öncesinde yapılan genel bilgilendirme üzerine şartları yerine getiren tüm çocuklarımızın kayıtları yapılmaktadır. Peki, Kreşe Kayıt Olmak İçin Şartlar Nelerdir?

Kreşe Başlama

Okula öncesi tüm çocuklarımıza gerekli eğitimi vererek okul hayatına en iyi şekilde adapte olmalarını sağlayacak tüm eğitimler kurumumuzda verilmektedir. Çocukların tuvalet ihtiyacını kendisinin karşılaması bizim için yeterli olacaktır. Okula başlayan tüm çocuklardan gerekli olan ihtiyaç listesi istenmektedir. Bunlar yedek kıyafet, ayakkabı ve gelişimi için destek sağlayacak yardımcı kitap ve oyuncaklar. Çiğli Kreş hizmetleri sabah 7:30 dan akşam 18:30’a kadar hizmet sağlamaktadır. Bu saatler arasında çocuğunuza gerekli olan tüm eğitim hizmetleri güvenli bir biçimde karşılanmaktadır.

Çocuğun Okul Süreci

Çocukların okul süreçlerine alışmaları en zor zamanlardan biridir. Bu dönemlerde çocuklar anne ve babalarından ayrılmak istemezler. Bu nedenle okula başlamadan önce çocuğun anne ve babasından ayrı olarak başka bir gözetmek eşliğinde vakit geçirmesi oldukça önemlidir. Bu süreçte çocuğunuza son derece hassas yaklaşımlar sergileyerek okul öncesi eğitimi ona sevdiriyor ve eğitim hayatına ilk adaptasyonunu daha rahat geçirmesini sağlıyoruz. Özellikle çalışan anne ve babalar için bu tarz okullar büyük kolaylık sağlamaktadır. Uzun ve yorucu olan eğitim hayatında size en iyi şartları sağlamak adına çocuğunuzu bu döneme en iyi şekilde hazırlıyoruz.

İngilizce Eğitimi

Çiğli Kreş olarak biz çocuğun daha başarılı olması için okul öncesinde almış olduğu eğitimin büyük rolü olduğuna inanıyoruz. Okula hayatında daha başarılı olması için gerekli eğitimi en iyi şekilde sağlıyor, bu kapsamda çocuğunuza İngilizce eğitimini uygulamalı şekilde öğretiyoruz. Dünyada ilk sırada kabul edilen dil için eğitim okul öncesinde alınmalı ve okul sürecine kadar başarılı olması için doğru şekilde aktarılmalıdır. Eğitim çocuklarınız için en iyi araçtır ve biz bunu en iyi şekilde çocuklarınıza aktarıyoruz.