Anaokuluna Kayıt İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

48 ayını aşmış ama 66 ayını doldurmamış çocuklar için Anaokuluna Kayıt İçin Gerekli Belgeler Nelerdir? Bu soru birçok veli tarafından merak ediliyor. İlk defa okul sıralarına oturacak olan çocuklar büyük heyecan yaşıyor. Çocukların heyecanlı ve sevinçli olduğu kadar da aileler o heyecana ortak oluyor. Bir an önce okulların açılması ile birlikte çocuklarını okul sıralarında görmeyi isteyen birçok veli bulunuyor.

Anaokulu Kayıt İçin Gerekli Evraklar

1-) Öğrenci nüfus cüzdanını aslı ile birlikte fotokopisi

2-) Öğrenci velisi nüfus cüzdanın aslı ile beraber fotokopisi

3-) Nüfus kayıt örnek formu

4-) Öğrencinin fotoğrafı

5-) Aşı karnesi belgesi

6-) Ana sınıfı ön kayıt başvuru form belgesi (Okuldan Verilecek)

7-) Kırtasiye malzeme bilgisi

Bu Yazımızı da İlginizi çekebilir: Kreşe Kayıt Olmak İçin Şartlar Nelerdir?

Anaokuluna Kayıt İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

2019-2020 Anaokulu Kayıtları Ne Zaman Başlıyor?

2019-2020 eğitim öğretim senesi 16 Eylül 2018 Pazartesi başlayacak. Önümüzdeki Sene anne sınıfına (okul öncesine) kayıt yaptıracak olan öğrenciler için kayıt işlemleri bu tarihlerde başlıyor. 2019- 2020 eğitim öğretim yılında anaokulu gidecek olan öğrenciler için de kayıtlar 14 Haziran 2019 Cuma günü okulların kapanmasının ardından başlıyor. 16 Haziran 2019 Pazartesi gününden itibaren sizleri okul hakkımızda bilgilendirmek eğitim ve öğretim içeriğimizi anlatmak ve nazlı akbalık anaokullarımıza kayıt olmanız için bekliyoruz.

2019- 2020 Anaokuluna Kayıt Yaşı Kaç?

2019- 2020 eğitim öğretim için anaokulu kayıtları için çocuğunuzun 48 ile 66 ay arasında olması gereklidir. 2019- 2020 eğitim öğretim zamanında anaokuluna kayıt olacak olan çocuklar için en az 48-en çokta 66 aylık çocuklar olacaktır.

Nazlı Akbalık Anaokulu Kesin Kayıtlar Ne Zaman Yapılacaktır?

Ana sınıfı net kayıt tarihleri daha kesin olarak belli değil, ancak ön kayıtlar 2019- 2020 eğitim öğretim yılının bitiminden sonraki ilk hafta içerisinden başlıyor ve Çoğunlukla Temmuz ayının ortalarında başlıyor. Anaokuluna kayıt yaptırmak istediğiniz nazlı akbalık okulumuza ön kayıt yaptırmanız gerekiyor. Sonrasın da Temmuz ayının ortalarında net kayıtlar başladığı zamanda anaokulu kesin kayıt işlemlerinizi tamamlamış olacaksınız. Ayrıntılı ve detaylı bilgileri Nazlı Akbalık okullarımızdan alabilirsiniz.