anaokulu

Anaokulu Gelecekte Çocuğunuza Ne Gibi Artılar Katar

Anaokulu

Geleceğimiz olan çocukların okul öncesi gelişimi oldukça önemli bir konudur. Araştırmacı, merak eden, sürekli olarak kendini geliştirme eğiliminde olan ve sorgulayan bireyler yetiştirmek için çocukların mutlaka okul öncesi eğitim alması şarttır. Tüm bunların yanı sıra aile dışında çocuklarımızın sosyalleşebilmesi ve dış dünya ile yakından ilişkiler geliştirmesi açısından okul öncesi eğitimin birçok yararı bulunuyor. Peki, anaokulu gelecekte çocuğunuza ne gibi artılar katar?

Anaokulu Çocuklarınızın Sosyalleşmesine Yardımcı Olur

Nazlı Akbalık Ana okulları olarak temel hedefimiz, geleceğimiz olan çocukların her birinin sosyalleşmeyi öğrenmiş, her zaman öğrenmeye heves eden, kendini geliştiren, bilmediği bir olay karşısında daima araştıran ve soru soran bireyler yetiştirmektir. Çocuklarımızı her zaman bu hedef doğrultusunda yetiştirmekte olup, her biri branşında deneyimli olan eğitmenlerimizle onların sosyalleşen bir birey olmasını sağlayacak eğitimler ve etkinlikler düzenlemekteyiz. Nazlı Akbalık Anaokulu olarak aynı zamanda çocuklarınızın yaşıtları ile vakit geçirmesine olanak tanıyarak, ebeveynlerinden bağımsız dünya ile tanışmasını sağlamaktayız.anaokulu

Bilişsel ve Duygusal Hazırlamayı Destekler

Vermiş olduğumuz okul öncesi eğitim ile birlikte, öğretmenlerimizden eğitim gören öğrencilerimizin bilişsel ve duygusal motor becerilerini geliştirmek üzere birçok farklı eğitim yöntemi ve tekniği uygulamaktayız. Böylece çocukların gelecekte öz güvenli, duygusal ve bilişsel motor becerilerini kullanma konusunda yetenekli birer birey olmasını hedeflemekteyiz. Diğer bir taraftan Nazlı Akbalık Anaokulu olarak bilişsel ve motor becerilerin gelişmesine olanak sağlar. Etkisi çocuklar üzerinde kanıtlanmış pek çok kesme, boyama, yapıştırma gibi etkinlikleri ivedi bir şekilde uygulamaktayız.

Saygı Duymayı ve Paylaşmayı Öğretir

Nazlı Akbalık Anaokulu olarak ebeveynlerinden ayrı kalan öğrencilerimizin ilkokula geçişini kolaylaştırmak adına yaşıtlarıyla olan ilişkilerine oldukça önem veriyoruz. Bu kapsamda çocuklara öz güven aşılamanın yanı sıra arkadaşlık ilişkileri kurmasına ve geliştirmesine olanak tanımaktayız. Böylece okul öncesi eğitim ile birlikte çocukların arkadaşlarına karşı saygılı davranmasını öğretiyor ve paylaşma duygusunu onlara aşılıyoruz. Sizler de çocuklarınızın ileride devamlı olarak araştıran bireyler olmasını istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Çocuklarımızın, yeni şeyler öğrenmeye hevesli, çevresine saygı duyan ve öz güvenli bir birey olması için Nazlı Akbalık Anaokulları.

Facebook sayfamızı takip edin.